Friday, April 2, 2010

Topeng Masquerade utk Budak Estate

Tema Masquerade.

Untuk apakah topeng ini? Buat member sebelah bilik aku yg mintak tlg aku create, utk dinner student Estate Management. Aku tak minat sgt nk buat kat dia. Lagipun aku punya work bnyk , rasa mcm tak sempat nk create.

Untuk memudahkan cara, aku lukis atas mounting board, pastu suruh dia potong. Hahah,, mudah, kan?

Ni la Budak Estate tu -Ben-


Aku malas nk keluarkan idea utk design ni. Takut dia tak puas ati pulak dgn hasilnya.
So, aku pun discuss la dgn dia. Pakai dia punya kehendak, pastu aku touch up la skit2. Biar simple, tp gempak!



1 comment:

  1. masih busy tak?,..create satu utk sy boleyh??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...