Wednesday, December 29, 2010

DISLIKE Function di Fesbuk


Benda yg tersangat baru bg aku kat fesbuk, -dislike - 
Tak sangka pulak impian aku utk tgk fesbuk ada 'dislike' dh tercapai.
War! War! War! 
Lepas ni tak payah lg la semua orang hipokrit buat2 suka kat status member.
 Kalau tak suka, 'dislike'kan ja.
Hahahahah!
Yang ni pun aku dpt tau drp sorang member blogger aku, Cik Wani.
Thanx to her. Sbnrnya ramai yg tak tau lg application baru ni. 
So, aku akn bantu hebahkannya.

Korang boleh bukak link ni utk capai 'dislike function' fesbuk .

3 comments:

  1. perghh...macam bes jaa..hahak

    ReplyDelete
  2. @nubaku dh buat dh,, mmg puas hati la.. tp tak ramai lg yg guna. hang trai la promote. buat entri pasai ni jugak.

    ReplyDelete
  3. haaa
    bagus nye ade butang dislike
    hahahha!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...